Vraag direct een offerte aan!

Sself

Ssensitivity

Ttrust

Rreaction

Oorganization

Nnext to the other

Ggo with the flow

Bedrijfs- en managementtrainingen

De methode Sstrong heb ik kunnen ontwikkelen als grootmeester in de oosterse krijgskunsten. 
Mijn Sstrong trainingen dragen bij aan jouw eigen bewustwordingsproces en dat van de organisatie, waardoor je meer uit jezelf, het team en het leven kunt halen. Deze psycho-fysieke benadering is uniek en gebaseerd op de bovenstaande principes.

Alle trainingen en ervarings-oefeningen kunnen ook worden gegeven op 1,5 meter afstand.

Leren door de krijgskunst

De oosterse krijgskunsten zijn ons uitgangspunt. We gaan niet vechten of een expert van je maken. We richten ons op de essentiële lessen die verborgen liggen in de krijgskunst. We leren jou en je team hoe je om kunt gaan met de verschillende vormen van strijd die plaatsvinden op de werkvloer en hoe je juist verbindend kunt reageren. De actieve training die voor elk instap-niveau te volgen is, helpt je om inzichten in jezelf, de ander en de organisatie te krijgen. Hoe werken processen, waar en hoe ontstaan blokkades en op welke wijze kun je daar efficiënt mee omgaan? Mijn werkmethode maakt dit op inspirerende en prikkelende wijze inzichtelijk en bespreekbaar. Ik bied diverse werkvormen aan en gebruik metaforen om direct de verbinding met de werkvloer te maken. 

Kijk op ons aanbod: aanbod sstrong

Rust en Overzicht

Door de training zul je steeds meer interne rust vinden. Rust is de basis voor je overzicht van waaruit creativiteit, flexibiliteit en authenticiteit weer ruimte krijgt om te ontwikkelen.

Balans vinden in jezelf

Mensen die balans in zichzelf vinden zijn beter in staat zich te verbinden met hun innerlijke belevingswereld en van daaruit met hun leefomgeving. Ze zijn zich bewust van hun gevoel, denken en handelen, zijn weerbaar, authentiek en benutten hun potentieel zo optimaal mogelijk. Het vergroten van het bewustzijnsniveau is dan ook de sleutel voor de ontwikkeling van zowel individuen als teams.