Vraag direct een offerte aan!

Verbinding staat centraal

Het inspireert mij als mensen en teams de balans vinden in zichzelf en hun persoonlijke levensweg bewandelen vanuit authenticiteit. Kenmerkend voor mijn aanpak is het verbinden van het mentale bewustwordingsproces met een fysieke benadering. Deze Psycho-Fysieke benadering is uniek en ik help jou en je team om zoveel mogelijk leermomenten te creëren in een veilige omgeving waarbij ook plezier met elkaar gemaakt wordt.

Vertaalslag van de oefening naar de praktijk

Als trainer tracht ik de vele oefeningen en werkvormen een directe vertaling te geven naar de werksituatie of persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor krijgen de oefeningen een heldere metaforische betekenis. Ook zal ik je uitdagen, maar altijd op een wijze zodat de veiligheid gegarandeerd is. Het lichaam liegt niet en helpt je daardoor inzicht te krijgen in verschillende processen. Alle trainingen worden op maat aangeboden en wordt er rekening gehouden met fysieke beperkingen. Je hoeft geen sporter te zijn!

Aanbod:  

Nieuwe leermodules: 

A: Managen in een veranderende omgeving: (Coronatijd, op afstand sturen, grip houden en rust en overzicht behouden)

  • 1 op 1 begeleiding, blokken van drie sessies van 1 uur.

B: Inspriration & Meeting day: Voor medewerkers en teams die langdurig thuis werken

  • Een dagdeel, elkaar ontmoeten in een veilige omgeving binnen de RIVM richtlijnen. Doelstelling is opnieuw verbinden op een interactieve manier.
edgar kruyning
Aikido / Body awareness

Deze training is uniek in haar benadering. Vele deelnemers waren letterlijk verbaasd over wat voor effect de oefeningen om hun hadden. Je leert jezelf op een efficiënte wijze te organiseren. Dit zal je ook helpen wanneer je onder druk en stress komt te staan. Aikido staat voor harmoniserende energie. De Body awareness oefeningen zullen je laten ervaren dat kracht en verbinding een geheel andere betekenis voor jou gaat krijgen. Deze training maakt inzichtelijk hoe je jezelf optimaal kunt organiseren en in verbinding kunt blijven ook wanneer er weerstand is.

individuele coaching
Samurai / Zwaardvechten

In deze zeer inspirerende training gaan we terug in de tijd van de Samurai. Je leert vanuit het zwaardvechten om te gaan met aanval en verdediging. Het spel-element wat ingebracht wordt helpt je creatieve kant omhoog te halen. De metafoor van het zwaard is enorm veelzeggend. Natuurlijk gaan we ook ‘het gevecht’ met elkaar aan wat voor leuke en inspirerende momenten zorgt. Deze training maakt inzichtelijk hoe je op het scherps van de snede toch in je kracht kunt blijven.

teamtraining
Kickboksstrong

Het spel-element van het Kickboksen en het fysieke aspect zorgt voor een uitdagende workout. Toch zal ik gedragsaspecten weten te koppelen aan de oefeningen. Denk daarbij aan het leren ontvangen en geven en wat te denken over feedback. Leren om je zelf te uiten of te incasseren en tegelijkertijd in verbinding blijven is een belangrijk thema. Het spelelement vanuit tegengesteld belang helpt om elkaar te zien en te waarderen. Deze training maakt inzichtelijk hoe je vanuit druk en weerstand jezelf staande kunt houden.

edgar kruyning
MixSstrong

De meeste bedrijven kiezen voor een mix aan bovenstaande activiteiten, waarbij er een zeer energieke, afwisselende workshop op maat kan worden aangeboden.

edgar kruyning
S.T.R.O.N.G – Together

Deze training is ontwikkeld voor de Zorg-sector. De training helpt medewerkers om op een professionele wijze om te gaan met spannende situaties die ook fysieke bedreigingen en escalatie tot gevolg kunnen hebben. Deze methode is er op gericht om zonder pijnprikkels te werken en de verbinding met de cliënt te behouden zodat de relatie in tact wordt gehouden. Al bijna 8000 medewerkers van s’ Heerenloo zijn al middels deze methode getraind. Deze training maakt inzichtelijk hoe je jezelf in veiligheid weet te brengen en de relatie in tact houd zonder pijnprikkels toe te passen.

retreat center
Lezingen

Voor je bedrijf kun je ook een (interactieve) lezing aanvragen die volledig op maat en thema wordt aangepast. Edgar Kruyning is tevens aangesloten bij www.sportsspeakers.nl