Vraag direct een offerte aan!

Welkom bij Kruyning Retreat Center in Zweden

In een mooie bosrijke omgeving, midden in de natuur, heb je alle tijd voor jezelf. Op onze unieke, zeer rustige en goed bereikbare accomodatie in Zweden helpen wij jou via ons unieke programma jezelf terug te vinden via de natuur. Dit zal jouw nieuwe basis vormen om het leven wat voor je ligt, vol met alle veranderingen en tegenslagen die nog zullen gaan komen, het hoofd te bieden. Hierdoor ben je in staat om vanuit een gezonde balans een vreugdevol en zinvol leven te leven.

Burnout of te hoog stressniveau?

Kamp je met een burn-out, voel je je uitgeput, of heb je een reset nodig, dan ben je bij Audrey en Edgar Kruyning in Zweden op het juiste adres. Wij zijn experts op het gebied van coaching en training met als grondslag de martial arts principes. Tijdens jouw retraite verblijf ligt de nadruk op body-awareness-oefeningen, mindfullness/yoga, stilte sessies, persoonlijke sessies en je vertrouwen herwinnen vanuit de natuur: TRUST YOUR NATURE!

De trainers

Edgar is budogrootmeester en auteur van diverse boeken, met o.a. als thema persoonlijke ontwikkeling. Hij heeft ruim 30 jaar ervaring met (personal) coaching en training van zowel (top)sporters als management teams. Hij heeft een unieke werkwijze waarbij hij snel de probleemstelling naar de oppervlakte weet te krijgen.

Audrey heeft diverse topfuncties binnen het bankwezen bekleed en is oud-topsportster (judo, MMA, grappling). Zij weet als geen ander hoe te presteren onder druk en hoe het werkt aan de top van het bedrijfsleven.

Audrey en Edgar vormen samen een perfecte combinatie om met jou aan de slag te gaan. Door hun levenservaring en unieke vaardigheden en kwaliteiten, opgedaan in de wereld van de martial arts en het bedrijfsleven, zijn zij in staat jou op de juiste wijze te raken en te inspireren.

Voor wie? 

 • Iedereen die behoefte heeft om het drukke Nederland even te ontvluchten
 • Een ieder die behoefte heeft aan reflectie en nieuwe inzichten voor het leven
 • Een ieder die te kampen heeft met een opgebrand gevoel, burnout, overspannenheid of midlifecrisis/depressie
 • Koppels of individuen met relatieproblemen
 • Een ieder die op zoek is naar zichzelf

3-Daags retraite programma: Balans vinden in jezelf

 Door body-awareness oefeningen, ademhalingsoefeningen, mindfullness/yoga sessies en reflectie-momenten kom je weer helemaal terug tot jezelf.  Het één zijn met en in de natuur, zal zijn helende werking geven om weer balans te vinden in jezelf. Ons motto is daarom: TRUST YOUR NATURE.

Wat ga je leren?

Je gaat fysiek ervaren hoe je in je lichaam zit. Vandaaruit zal je merken wat voor effect dit heeft op je mentale gesteldheid. D.m.v. inspirerende activiteiten, het inbouwen van rust/stilteblokken en terug te stappen naar de primaire essentials van het leven, krijg je in korte tijd waardevolle inzichten over jezelf en antwoorden op persoonlijke vragen. Ook onze workshops en reflectie-momenten gaan zorgen voor nieuwe inzichten. Uiteindelijk zul je meer voldoening gaan halen uit de kleine en simpele dingen, doordat je terug wordt geworpen op de essentials van het leven.

 Doelstelling

 • Vergroten van persoonlijke inzichten.
 • Herkennen en erkennen van belemmerende overtuigingen en gedachten.
 • Leren omgaan met weerstanden en tegengestelde belangen
 • Innerlijk tot rust komen, resetten van je fysieke en mentale balans
 • Re-connect met de natuur, back to symplicity

Wabi-sabi, ikigai en shinrin yoku

De natuur speelt deze dagen een grote rol, want het bos geeft je rust en daardoor kom je tot jezelf. Durf daar op te vertrouwen! Door de diverse werkvormen in ons retraite programma krijg je al heel snel inzicht in jouw blokkades, je kracht en kwaliteiten, maar ook in wat je juist blij maakt. Door onze affiniteit met Japan zijn wij ervaren met deze cultuur en haar eeuwenoude wijsheden zoals: 

 • Wabi-sabi staat voor: 'De wijsheid van natuurlijke simpliciteit' (vrije vertaling)
 • Ikigai staat voor: 'De reden voor jouw bestaan'
 • Shinrin yoku staat voor: 'Baden in de atmosfeer van het bos/bosbaden'

De levenslessen die achter deze begrippen schuil gaan, hebben wij verwerkt in ons programma. De meeste tijd zullen we daarom buiten doorbrengen in het bos, in de vrije natuur maar daarnaast beschikken we over een overdekte training-accommodatie.