Vraag direct een offerte aan!

Leerdoelen

 • Je versterkt je inzicht in jouw rol als leider en visie
 • Je vergroot jouw wendbaarheid in het (politieke) krachtenveld
 • Je her-ontdekt je persoonlijke kracht
 • Je vergroot je invloed binnen de organisatie
 • Je ontwikkelt een heldere visie op jouw leiderschap
 • Je weet beter om te gaan met “always on”

Welkom bij Kruyning Retreat Center

In een mooie bosrijke omgeving, midden in de natuur, heb je alle tijd voor jezelf. Om tot 'the next level' van jouw leiderschap te komen, is er meer nodig dan nieuwe management tricks en vaardigheden. Om dit niveau te bereiken moet je uit je werk-en leef omgeving komen om creativiteit ruimte te geven en jezelf terug te zetten in je basiskracht. Kwaliteiten zoals creativiteit komen pas naar de oppervlakte wanneer je zelf meer ontspannen bent.

De drukte, de stress, regelgeving, de workload en “ always on” te moeten zijn, leidt ertoe dat je niet meer in je kracht kunt staan en je minder effectief bent als leider. Dit kan je visie en doel minder scherp maken en lastiger uit te voeren.

3/4 - daags trainingsprogramma

Wij bieden een uniek 3 of 4-daags trainingsprogramma in een prachtige, bosrijke omgeving in Zweden. Door de puurheid van de natuur te ervaren, terug te vallen op the basic essentials en dit te combineren met praktische tools voor jouw dagelijks leiderschap, zul je een nieuwe kracht en balans ervaren. Dit zal jouw helpen om jouw rol als leider nieuwe invulling te geven, dit voorkomt o.a. om slachtoffer te worden van stress, en “always on”, wat kan uitmonden in uitval, burnout of ondermaats presteren. Je gaat met deze diepgaande training de confrontatie aan met jouw leiderschap. Onze unieke werkwijze door body-awareness-oefeningen scherp te analyseren en te vertalen naar de dagelijkse praktijk, geven jou tools en handvatten om mee aan de slag te gaan.

Training op maat

De trainingen zullen altijd in overleg met de opdrachtgever worden samengesteld. Het is mogelijk om meerdere trainers in te zetten indien dat gewenst is. 

De natuur speelt deze dagen een grote rol, want het bos geeft je rust en kom je tot jezelf. We beschikken over een overdekte trainings-accommodatie maar de meeste tijd zullen we buiten doorbrengen.

Leerdoelen

 • Je versterkt je inzicht in jouw rol als leider en visie
 • Je vergroot jouw wendbaarheid in het (politieke) krachtenveld
 • Je her-ontdekt je persoonlijke kracht
 • Je vergroot je invloed binnen de organisatie
 • Je ontwikkelt een heldere visie op jouw leiderschap
 • Je weet beter om te gaan met “always on”

Door verschillende inspirerende activiteiten, body-awareness-oefeningen, door het inbouwen van rust/stilteblokken en terug te stappen naar de primaire essentials van het leven, krijg je in korte tijd waardevolle inzichten over jezelf en antwoord op persoonlijke vragen.

De trainers

Wij zijn experts op het gebied van coaching en training met als grondslag de martial arts principes. Wij weten als geen ander wat er van jou gevraagd wordt. Goed leiderschap staat gelijk aan topsport. Een topsporter moet dagelijks trainen om op niveau te blijven. 

Edgar, grootmeester in de oosterse krijgskunsten, auteur van diverse persoonlijke ontwikkelingsboeken, heeft ruim 30 jaar ervaring met (personal) coaching en training van zowel (top)sporters als management teams. Hij heeft een unieke werkwijze waarbij hij snel de probleemstelling naar de oppervlakte weet te krijgen. Edgar werkt samen met diverse trainers zoals Steven ten Have (oud-voorzitter commissaris ABN-AMRO en Rvc Ajax, Hoogleraar UvA)

Audrey heeft diverse topfuncties binnen het bankwezen bekleed, zoals CFO IT & Operations met een budget van 800 miljoen euro. Ze is oud-topsportster (judo, MMA, grappling). Zij weet als geen ander hoe te presteren onder druk en hoe het werkt aan de top in het bedrijfsleven. Audrey en Edgar samen vormen daardoor een perfecte combinatie om met jou aan de slag te gaan.