Vraag direct een offerte aan!

Balance/life-Coaching

Je hebt soms momenten in het leven dat je uit balans bent of dat je een extra stimulans nodig hebt om verder te kunnen.

Coaching leent zich bij uitstek als instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Ik heb een unieke stijl ontwikkeld als coach waarbij ik snel de pijnpunten bloot kan leggen. Ik ben direct, confronterend en prik snel door jouw pantser en overtuigingen heen. Dit helpt jou om snel en effectief te kunnen groeien en je balans te (her)vinden.

Hoe ga ik te werk?

Bij aanvang van het coaching traject is het van groot belang dat er duidelijke afspraken gemaakt worden over waar we staan en waar we naar toe willen. Gedurende het traject is het de bedoeling dat jij steeds meer inzicht krijgt in jouw persoonlijk handelen. Ik zal tijdens dit proces een begeleidende en spiegelende rol vervullen.

Het aantal afspraken dat we inplannen is afhankelijk van de aard en omvang van jouw hulpvraag. Mijn ervaring is dat een paar sessies voldoende zijn om jou verder te helpen in het proces. Ik begin meestal met een pakket van vijf sessies. Tijdens de laatste sessie kijk ik met jou waar jij staat en/of waar je nog behoefte aan hebt. Dan bepalen we samen of er een vervolgtraject nodig is.

De thema's die we o.a. oppakken:

  • Inzicht krijgen in waarom je doet wat je doet
  • Inzicht krijgen in je vaste overtuigingen
  • Inzicht krijgen in je kwaliteiten
  • Inzicht krijgen in je remmende krachten
  • Toepasbaar maken van alles wat je geleerd hebt

Mijn uiteindelijke doel is om bij jou Rust & Overzicht te realiseren waardoor je in staat bent om onder druk je balans in het leven te kunnen behouden.

Online coaching

Online coaching via Teams en ZOOM is ook mogelijk. Ook een combinatie van coaching op onze locatie en online coaching behoort tot de mogelijkheden. 

Wij zijn gevestigd aan de Vening Meineszstraat 7 te Ede.