Vraag direct een offerte aan!

Wie is Edgar

Ik ben mijn leven lang al gepassioneerd door de oosterse krijgskunsten. Na mijn wedstrijdperiode heb ik mij verdiept in het meesterschap. Ik ben jaren lang in Japan geweest voor mijn opleiding maar ook in Thailand en Frankrijk. Ik ben één van de hoogst en meest gegradueerde grootmeesters van de wereld. Met o.a. een 8e dan Jujutsu, 7e Dan Judo, 6e Dan Aikido, 5e Dan Kobudo, 5e Dan Iaido, 5e Dan Aikibudo, 5e Dan Yoseikan-budo, 5e Dan Karate en black belt Brazilian Jiu Jitsu. Daarnaast ben ik ook Kickboks-en MMA expert en heb ik in 2007 een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Ik word hierdoor als een autoriteit in de krijgskunsten gezien. Voor meer informatie rondom martial arts en mijn Budo Academy, kijk dan op www.bapede.nl

Delen van kennis en kunde

Al meer dan 30 jaar doceer ik op mijn Budo Academy en leid ik mensen op in verschillende disciplines en niveaus. Ook heb ik vele wedstrijdsporters naar hun top begeleid als coach. Ik heb geleerd dat het niet enkel gaat om sport of zelfverdediging. Als internationaal autoriteit in de oosterse krijgskunsten ben ik in staat geweest om het beste uit de vele disciplines te gebruiken voor mijn visie. Met mijn methode ben ik in staat om ook niet-beoefenaars de lessen van de krijgskunsten te laten ervaren. Ik richt mij al jaren op zowel individuele coaching als groepscoaching, waarbij ik de nadruk leg op de vertaling van de oosterse krijgskunsten naar het dagelijkse (bedrijfs)leven. 

Grote diversiteit

Managementteams van o.a. de Rabobank, KPN, Rijkswaterstaat, Landelijke Politie, TNO en nog veel meer, hebben mijn trainingen doorlopen. Daarnaast begeleid ik ook mensen van speciale eenheden en arrestatieteams e.d. hoe om te gaan met stress en druk. Tevens heb ik voor de zorgsector een weerbaarheidsprogramma, STRONG-together ontwikkeld om te kunnen omgaan met stressvolle situaties. Ik heb ook een Retreat Center in Zweden waar ik met o.a. managementteams de diepte in duik om vanuit uit de natuur weer terug in je kracht te komen.

Ik ben auteur van inmiddels meer dan 12 boeken, zowel op technisch vlak als op het persoonlijke ontwikkelingsvlak. Kijk op boeken & artikelen.

Mijn werkwijze

Mijn aanpak is direct maar sensitief, no-nonsens en werk ik van buiten naar binnen, naar de kern. Ik probeer te confronteren, je grenzen te zoeken maar altijd in een veilige leeromgeving. Ervaren is de beste wijze zoals ik mijn (levens)lessen allemaal zelf heb ervaren. Je hoeft helemaal geen sporter o.i.d te zijn. Het enige wat je nodig heb is een open mindset.

Ik ben er klaar voor

Bij mijn trainingen weet je met wie je maken krijgt als trainer/coach. Dit ben ik namelijk zelf, eventueel aangevuld met een extra specialist, die aan het werk gaat. Ik heb veel ervaring met bedrijfstrainingen, specialistische beroepsgroepen, coaching en scholen die met probleem-groepen te maken hebben.

Gun je bedrijf de absolute top

Ik werk volgens de visie zoals beschreven in mijn boeken: 'Balans vinden in Jezelf', 'De Kracht van Harmonie' en "Doe ff Rustig!". In deze boeken staat uitvoering beschreven hoe de vertaalslag gemaakt kan worden van lessen uit de oosterse krijgskunsten naar het dagelijkse leven en het bedrijfsleven. Indien je op zoek bent naar bedrijfstrainingen met een link naar de oosterse krijgskunsten, op wat voor manier dan ook, maak dan snel een afspraak voor een persoonlijke kennismaking en een vrijblijvende offerte.