Vraag direct een offerte aan!
individuele coaching
Doe ff rustig! Nieuw

Het nieuwe boek van Edgar Kruyning over the art of slow living: Een uitzonderlijk levensverhaal van een echtpaar met een rijke ervaring op het hoogste strijdtoneel van de Oosterse krijgskunsten. Letterlijk en figuurlijk hebben Edgar en zijn vrouw Audrey de klappen van het leven opgevangen en laten in dit boek het achterste van hun tong zien. Wanneer ze het roer zakelijk en privé drastisch omgooien, ontdekken ze de magie van rust en overzicht in hun leven. Dit heeft geleid tot de lijfspreuk: doe ff rustig! De principes van de martial arts vormen de basis voor de methode ZIE HET, DOE HET EN DEEL HET. Een overzichtelijk stappenplan waarmee ook jij kunt loskomen van de ratrace en de stuurman wordt én blijft van je eigen leven. Prijs € 19,95 excl. verzendkosten.

individuele coaching
Balans vinden in jezelf

Voor meer rust & overzicht in je leven In de huidige tijd is het niet eenvoudig om je balans te vinden en te behouden. Dit boek helpt jou om inzichten te krijgen in hoe jij je balans in jouw leven kunt vinden. Door rust & overzicht te creëren, ben je beter in staat om externe factoren te reguleren. Het leven is te complex om alles te kunnen overzien. Vele mensen zijn in onbalans, wat kan leiden tot chronische stress, burn-out, depressies enz. Balans vinden in jezelf heeft ook te maken met eigen regie nemen. Hiervoor zijn zelfkennis en inzichten onmisbaar. De auteur heeft een holistische kijk op het leven en laat in dit boek op bijzondere wijze zien hoe jij je staande kunt houden in de snel veranderende wereld. Balans vinden in jezelf is toegankelijk voor iedereen die zich verder wilt ontwikkelen, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Edgar Kruyning vertelt vanuit zijn unieke levenspad, waardoor dit een praktisch boek is met een een interessante visie en opdrachten om de informatie direct toepasbaar te maken in jouw leven. Edgar Kruyning, Budo-grootmesster 8e dan, auteur van meeredere boeken, is een autoriteit in zijn vakgebied en geniet wereldwijd hoog aanzien. Hij heeft zijn opleiding gevolgd in Japan o.l.v. grootmeesters. Door zijn enorme ervaring en vakkennis is hij in staat om de 'geheimen' van de oosterse krijgskunsten te vertalen naar het dagelijkse-en het bedrijfsleven. Prijs €20.00 excl. verzendkosten

edgar kruyning
De Kracht van Harmonie

Dit is een praktisch en confronterend boek dat je kijk op jezelf, de ander en de wereld kan veranderen. Harmonie is onze natuur en het terugvinden is de weg. Zijn compacte methode van zeven stappen helpt je inzicht te krijgen in de beperkende processen van jezelf, de ander en de maatschappij. Prijs € 20,- excl. verzendkosten.

edgar kruyning
Strong Together

Dit boek beschrijft de unieke methode is speciaal ontwikkeld voor zorg-organisaties en hoort bij de opleiding. Het doel is dat medewerkers leren omgaan met spanningsvolle en bedreigende situaties. De visie is dat er gewerkt wordt met interventies zonder pijnprikkels. De duurzame relatie tussen medewerker en cliënt staat daarbij centraal. Dit boek is alleen verkrijgbaar in combinatie met de opleiding.

edgar kruyning
The Art of Jujutsu EN

De geschiedenis leert ons dat de Japanse cultuur in het begin van de 20e eeuw een enorme verandering onderging. De politieke situatie veranderde van een dictatoriaal regime naar een meer open democratisch stelsel en de Japanse mentaliteit veranderde mee. Het Japanse cultureel erfgoed van de krijgskunsten ontwikkelde zich en paste zich aan aan de nieuwe levenswijze waar het individu centraal staat en wereldvrede een gezamelijk doel geworden is. De klassieke Bu-Jutsu stijlen transformeerden in het moderne Bu-Do, 'The way of the warrior'. Aan het hart van deze verandering stonden diverse grootmeesters. Dit boek behandelt diverse martial arts stijlen en staat boordevol met techniek foto's. Prijs € 25,50 excl. verzendkosten.

retreat center
Dynamic Budo deel I - The Yoseikan Spirit

Dit is een praktisch boek waarin de geschiedenis en de altijd geldende principes van de verschillende budodisciplines naast de vele technieken duidelijk en uitvoerig beschreven worden. De budofilosofie zoals Minoru Mochizuki die heeft ervaren als leerling van Jigoro Kano, Morihei Ueshiba en Gichin Funakoshi, loopt als een rode draad door dit boek. Het boek behandelt technieken die uitgebeeld worden met veel foto's. Prijs € 20,- excl. verzendkosten.

edgar kruyning
Dynamic Budo deel II - Een praktische benadering

De diverse disciplines zoals o.a. Judo, Aikido, Free-style en Yoseikan zien hoe de technieken in een constante beweging ('one flow') uitgevoerd, gecombineerd en overgenomen kunnen worden. In het hoofdstuk Kijk op Budo worden o.a. thema's behandeld zoals Randori, tactiek, combinaties, overnames en een totale Budo-benadering. De doelstelling van Dynamic Budo is om een brug te slaan tussen de verschillende disciplines. Door in één boek verschillende disciplines te presenteren kun je ontdekken wat er nog meer mogelijk is op Budo-gebied en zien dat er naast de verschillen ook veel overeenkomsten zijn tussen diverse stijlen en dat ze elkaar zelfs kunnen verrijken. Prijs € 20,- excl. verzendkosten.

edgar kruyning
All-round Budo - The Yoseikan Method NL EN incl. DVD

All-round Budo 'The Yoseikan method' is een boek waarin de veelzijdigheid van het Yoseikan met behulp van veel foto's duidelijk in beeld wordt gebracht. Yoseikan is ontstaan doordat de grondlegger Minoru Mochizuki Shihan, technieken en principes uit diverse budodisciplines heeft samengevoegd. Als directe leerling van de grondleggers van het Judo, Aikido en Karate, heeft Minoru Mochizuki Shihan de ontwikkeling van het budo van zeer dichtbij meegemaakt. Inclusief gratis DVD. Prijs € 24,95 excl. verzendkosten.

edgar kruyning
MMA, The essentials of mixed martial arts EN

Co-auteur Martijn de Jong, Professional coach UFC/Bellator. Dit boek is een zeer overzichtelijke en technisch boek voor elke MMA-liefhebber. De veelzijdigheid van MMA komt uitvoerig aan bod. Prijs € 29,95 excl. verzendkosten.

edgar kruyning
Busen Judo Kata

Co-auteur Chris de Korte, Olympisch coach. Behalve als wedstrijdsport kent judo een traditionele kant. De stijloefeningen, ofwel kata, bieden de mogelijkheid om zich te verdiepen in judo als krijgskunst. In deze kata zitten naast de fysieke uitdagingen tevens de principes van het judo verborgen. Dit officiële standaardboekwerk Busen Judo Kata is in samenwerking met de Judo Bond Nederland tot stand gekomen. Dit boek omvat de standaardisering van de zes traditionele judokata: Nage-no-Kata, Katame-no-Kata, Kime-no-Kata, Koshiki-no-Kata, Ju-no-Kata en het Itsutsu-no-Kata. Tevens is op verzoek van de JBN het Go-no-Sen-no-Kata toegevoegd. Met ruim 1470 foto's die zijn voorzien van een uitgebreide technische omschrijving, worden genoemde kata duidelijk in woord en beeld gebracht. Prijs € 29,95 excl. verzendkosten.

edgar kruyning
Yoseikan, hoe kom ik tot controle

Dit is het allereerste boek van Edgar Kruyning, geschreven in 1995 met een 2e druk in 2001. Dit boek is helaas niet meer verkrijgbaar.

Hart van Nederland

Edgar als vechtsport deskundige bij Hart van Nederland